restaurant day inMilí priatelia,

dovoľujeme si Vás srdečne pozvať na Restaurant Day 2015, do ktorého sa v rámci platformy Dobrá krajina prvý krát zapojí Centrum DORKA Prešov.

Restaurant day je medzinárodné podujatie, v rámci ktorého si jednodňovú pop-up reštauráciu môže otvoriť každý. Na východnom Slovensku bude jediným účastníkom tejto celosvetovej iniciatívy v rámci platformy Dobrá krajina Centrum DORKA v Prešove.

Obyvatelia a pracovníci centra počas soboty 16. mája za dobrovoľný príspevok naservírujú šišky na rôzne spôsoby. Cieľom akcie je otvoriť brány centra DORKA širokému okoliu a tak zblížiť ľudí. Túto sobotu preto chceme prostredníctvom akcie Restaurant Day, ukázať obyvateľom sídliska Šváby, akú pomoc ľuďom poskytujeme a aké aktivity ponúka naše Komunitné centrum.

Pre rodiny s deťmi je pripravený bohatý program vo forme rodinnej hry, Uja Ľuba, divadla či živej kapely. Podávať sa budú domáce „fánky“, u nás možno viac známe ako šišky plnené rôznymi dobrotami. Dobrovoľné príspevky, za ktoré si šišky budete môcť zakúpiť, budú použité na dokončenie Centra pre obnovu rodiny Dorka v Prešove. Prvotným cieľom akcie však nie je zarobiť, ale stretnúť sa s ľuďmi, ktorí potrebujú pomoc.

Udalosť nájdete na Facebookuhttps://www.facebook.com/events/1581344758821610/ – budeme veľmi radi, keď sa k nám pridáte a budete udalosť zdieľať Vašim priateľom.

Tešíme sa na Vás!

 

restaurant day